VOLEYBOLCULARIMIZ TARİH YAZDI

Düzce Belediyespor voleybol takımımız Aroma 3. erkekler ligi play off mücadelesinde grubunda lider olarak çıktı. Ankara da yapılan 4´lü grup playoff mücadelesinde üç maçınıda kazanan Düzce Belediyespor voleybol takımı büyük başarı göstererek 2. lige çıktı. Düzce Belediyespor voleybol takımı Ankara daki çetin geçen maçlarda 3-0, 3-2 ve son maçında tekrar 3-2 kazanarak grubunda lider oldu. Düzce Belediyespor ilk maçını, Şahinbey Belediyespor´u 3-0 yenerek aldı. 2. Maçınıda Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ni 3-2 yenerek aldı. Voleybolcularımız son maçınıda Susurlukspor karşısında 3-2 alarak başarıya imza attılar.

Takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.