HABERLER
01-01-2010 23:59

2. LİGDE BAŞARILAR

2. LİGDE BAŞARILAR

Düzce Belediyespor erkek voleybol takımı Düzce´nin spor tarihinde bir ilke imza atarak 2. lige yükseldi.Final maçlarına üç rakibini de yenen Düzce Belediyespor 2. lige çıkarak büyük bir başarı gösterdi.

Düzce Belediyespor erkek voleybol takımı Düzce´nin spor tarihinde bir ilke imza atarak 2. lige yükseldi.Final maçlarına üç rakibini de yenen Düzce Belediyespor 2. lige çıkarak büyük bir başarı gösterdi.
Aroma Erkekler 3. Ligi´nde başarılı bir sezon geçiren ve özellikle ikinci devre maçında hiç yenilgi görmeden gruptan çıkmayı başaran Düzce Belediyespor voleybol takımımız 2. lige yükseldi. Ankara´da oynadığı final maçlarında ilk rakibi Şahinbeyspor´u 3-0 ikinci maçında ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ni 3-2 yenen temsilcimiz 2. lige çıkmayı garantiledi. Son maçta Susurlukspor´u´da 3-2 yenen Düzce Belediyespor büyük bir başarı göstererek bir dahaki sezon 2. ligde mücadele etmeye hak kazandı. Düzce Belediyespor Antrenörü Muhsin Abat, kazanılan bu başarının Düzce sporu adına büyük gurur verici olduğunu söyleyerek, " Bütün oyuncularımı gösterdikleri azim ve mücadeleden dolayı kutluyorum. Düzce´nin tarihinde ilk kez böyle bir başarıyı yaşatmış olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Ancak asıl mücadele bundan sonra başlayacak. 2. ligde daha ciddi bir mücadele bizi bekliyor. Bu nedenle ciddi anlamda destek verilmesi gerekiyor." dedi. Takım koordinatörü Tahsin Carım ise yaptığı konuşmada özetle şu görüşlere yer verdi: "Hem Düzce´de hem de Düzce Belediyesi´nde bir ilke imza attığımız için çok mutluyuz. Sezon başında iddialıydık ve bunu sezon sonuna kadar sürdürerek başarımızın tesadüf olmadığını kanıtladık. Hem idare, hem teknik kadro hem de oyuncular olarak başarıya kenetlenerek büyük bir azimle bu sonuca ulaştık. Büyük bir emek verdik, şimdi emeklerimizin karşılığını 2. Lige çıkarak aldığımız için mutluyuz´ Düzce Belediyespor´un Ankara´daki maçını izleyen ve takıma destek olan Belediye Başkanı İsmail Bayram da sonuçtan herkesin memnun olması gerektiğini belirtti ve şu görüşlere yer verdi " Düzce ve Belediye bu başarıya hasretti. Bu bir inanç ve başarı öyküsüdür. İdarecisinden, teknik heyetine ve oyuncularına kadar bize bu mutluluğu yaşatan kadroya teşekkür ederim. Bize ikinci lige çıkmanın gururunu yaşattılar´
İŞTE TEKNİK KADRO
Düzce´de voleybol sporu denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Muhsin Abat kurulduğu günden itibaren takımı çalıştırıyor ve mesaisinin büyük bir bölümünü takımın için harcıyor. Muhsin Abat´ın sağ kolu olan Hamit Sakal başarıda önemli pay sahibi. Genç teknik adam derim yerindeyse sezon başından bu güne kadar edata takımla yattı, takımla kalktı.

İŞTE OYUNCU KADROSU
Düzce Belediyespor erkek voleybol takımında Ersin Soysal (Kaptan), Murat Çakmak, Alperen Aydın, Hasan Uzun, Cenk Altanlar, Baha Abrekoğlu, Ali Şeker, Emrah Zengin, Ayhan Ünlü, Soner Erdoğmuş, Ali Can Akdur, Caner Turhan, Alaz Akıllı. Sporculardan oluşmaktadır.

GRUPTAKİ RAKİPLERİ
Düzce Belediyespor erkekler 3. voleybol ligi B grubunda CTE Ankara Kampus Kültür, İnegöl Belediyesi, İTÜ, Pelenkoğlu Fatih, Kardemirspor,Bahçelievler Belediyesi, Girasun Atatürk Lisesi, Ereğli Ted Koleji, Ada spor,Alaplı Belediyespor ve Karaman Gençlikspor takımları ile mücadele etti. Temsilcimiz 21 maçlık maraton sonrasında 15 galibiyet 6 mağlubiyet aldı. Temsilcimizin bulundugu grupta ÇTE Ankara Kampus Gençlik, İnegöl Belediyespor ve İTÜ 2. lige çıkan diğer ekipler oldu.


  
BAYAN VOLEYBOLCULAR
3. Lige yükselme maçlarında Sakarya´da yapılan grup maçlarına katılan Düzce Belediyespor bayan voleybol takımı ilk maçında Kocaelispor´u 3-0 yenerken, ikinci maçında İstanbul Net Voleybola 3-0 yenildi.Yaş ortalaması 16-17 olan temsilcimiz, yaş ortalaması 30-35 olan İstanbul Netspor karşısında başarılı bir oyun sergilerken setlerde az bir sayı farkıyla yenildi.
Sson maçında Sinop Ormanspor ile karşılaşan temsilcimiz bu maçı da 3-0 kazandı.Ancak statü gereği sadece bir takımın yükseleceği şampiyonada 2. olan Düzce Belediyespor bayan voleybol takımı 3. ligin kapısından döndü.Sezonun başlamasıyla birlikte, lige katılmayan takım olması halinde Düzce Belediyespor´un federasyon tarafından çağırılabileceğinin altını çizen takım antrenörü Gülcan Altanlar, final maçlarına kadar yükselerek iki maçı kazanmanın da büyük başarı olduğunu belirtti.Altanlar, bu sezon tecrübe kazanan takımın gelecek sezon daha iyi yerlere geleceğini vurguladı.