AĞAÇLANDIRMA DEVAM EDİYOR

Düzce Belediyesi tarafından D-100 karayolu kenarı ağaçlandırma çalışmaları ile birlikte eş zamanlı olarak şehir merkezinde de ağaçlandırma çalışmalarına hız verildi. Ağaçlandırma programı çerçevesinde hafta içinde Necip Güney Sokak ile Rıhtım caddesinde ağaçlandırma yapıldı.
Asarsuyu Deresi kenarında rıhtım caddesinde özellikle ağaçlandırılmamış alanlara 4 metre arayla kırmızı yapraklı Akça ağaç dikiliyor. Düzce Belediyesi ekipleri tarafından Nisan ayı boyunca özellikle caddelerde ağaçlandırma eksikliği bulanan yerlere dikim yapılacak.