TİYATRO FESTİVALİ KURA ÇEKİLİŞİ YAPILDI

Düzce Belediyesi´nin düzenlediği , Milli Eğitim Müdürlüğü ve kısa adı Düsed olan , Düzce Sosyal Etkinlikler Derneğinin katkıları ile yapılan Liselerarsı Tiyatro Festivalinin gösterim tarih ve saatlerini belirlemek amacıyla yapılan kura çekilişi Düzce Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi. Kura çekilişine Başkan Yardımcısı Bayram BAYRAKTAR, Başkan Yardımcısı A.Vahap DEMİREL, Mİlli Eğitim Müdür yardımcısı Sedat TURGUT, Festival komitesi, Okul Müdürleri, Öğretmenlerin yanı sıra oyunlarda rol alan bir çok öğrencide hazır bulundu.