TİYATRO ŞENLİĞİ

Düzce Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Aynı Anda 3 Sahne 23 Nisan Çocuk Tiyatrosu Şenliği” başladı.

Düzce Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Aynı Anda 3 Sahne 23 Nisan Çocuk Tiyatrosu Şenliği" başladı. Şenlik kapsamında;  Barış Çocukları, Renkler Cumhuriyeti ve Çevre Savaşı adlı oyunlar çok sayıda ilköğretim öğrencisi izleyecek. Oyunlar Gençlik Merkezi Tiyatro Salonu, 100. Yıl İlköğretim Okulu, Rıza Malatyalı İlköğretim Okulu, Yeşiltepe İlköğretim Okulu, 23 Nisan İlköğretim Okulu, Hamidiye İlköğretim Okulu, Sancaklar İlköğretim Okulu, Çakırlar İlköğretim Okulu ve Perihan Turan İlköğretim Okulu salonlarında sahnelenecek.

Düzce Belediyesi´nin ilköğretim öğrencilerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olan şenliğin ilk gününde oyunlar, 100. Yıl İlköğretim Okulu, Rıza Malatyalı İlköğretim Okulu, Hamidiye İlköğretim Okulu, Sancaklar İlköğretim Okulu, Pakmaya İlköğretim Okulu ve Uzun Mustafa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından beğeni ile izlendi.