BİLGİ YARIŞMASI

Düzce Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak organize edlen İlköğretim Okulları arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması finali 18 Temmuz Salonu’nda yapıldı.

Düzce Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak organize edlen İlköğretim Okulları arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması finali 18 Temmuz Salonu´nda yapıldı.
6 ilköğretim okulunun yer aldığı yarışmayı Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ile protokol mensupları izledi. 20 sorulu finalde Özel Kültür İlköğretim Okulu birinci, Namık Kemal İlköğretim Okulu ikinci, Özel Yunusbey İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu. Çekişmeli geçen yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ikinci olan Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrenci ve idarecilerine ödüllerini verdi.