UZUNMUSTAFA İÖO DAN ZİYARET

Uzunmustafa İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri Düzce Belediyesi’ni ziyaret ederek, birimlerin faaliyetleri konusunda bilgi aldılar.

Uzunmustafa İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri Düzce Belediyesi´ni ziyaret ederek, birimlerin faaliyetleri konusunda bilgi aldılar. Yerel yönetimler ders kapsamı içinde belediyeyi gezen öğrencileri Belediye Başkanı İsmail Bayram da makamında kabul ederek görüştü.
Uzunmustafa İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri öğretmenleri Dilek Balaban´la birlikte Düzce Belediyesi´ni gezerek belediyede faaliyet gösteren 19 hizmet birimin faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Öğrencilere daha sonra Belediye Meclis Salonu´nda Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel belediyenin görev ve sorumlulukları konusunda bilgi verdi. Belediye Başkanı İsmail Bayram da öğrenci heyetini makamında kabul ederek soruları cevaplandırdı. Başkan Bayram daha sonra da öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi.