ÇANAKKALE İÇİN ÖĞRETMENLERDEN TEŞEKKÜR

Düzce Belediyesi tarafından bir süre önce gerçekleştirilen ortaöğretim öğrencilerinin Çanakkale Tarihi Gezisi nedeniyle öğrencilerin bulunduğu okulların öğretmenleri tarafından Başkan İsmail Bayram’a teşekkür ziyareti yapıldı.

Düzce Belediyesi tarafından bir süre önce gerçekleştirilen ortaöğretim öğrencilerinin Çanakkale Tarihi Gezisi nedeniyle öğrencilerin bulunduğu okulların öğretmenleri tarafından Başkan İsmail Bayram´a teşekkür ziyareti yapıldı.
Düzce Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında ortaöğretim öğrencilerinden 700 kişilik öğrenci grubu Çanakkale´ye tarihi geziye götürüldü. Bir hafta süreli ve dönüşümlü gezi ile 700 öğrenci bir günlük süre içinde Çanakkale´de tarihi yerleri gezdiler. Düzce Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen bu proje büyük takdir toplamıştı. Çanakkale gezisine katılan öğrencilerin okul idarecileri ve öğretmenleri Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerini sundular.