HABERLER
01-01-2010 23:59

ÖZTÜRKLER KÖRPEŞLER ÇEVRE YOLU ASFALTLANIYOR

ÖZTÜRKLER KÖRPEŞLER ÇEVRE YOLU ASFALTLANIYOR

Bir süre önce açılan ve alt yapı çalışmaları tamamlanan Öztürkler Kavşağı-Körpeşler arası çevre yolunda şimdi de asfaltlama çalışmaları başladı.

Bir süre önce açılan ve alt yapı çalışmaları tamamlanan Öztürkler Kavşağı-Körpeşler arası çevre yolunda şimdi de asfaltlama çalışmaları başladı. 834 metrelik çevre yolunda asfaltlamanın kısa süre içinde tamamlanacağı bildirildi.
Düzce´nin kuzey ve güney mahalleleri arasında önemli bir ulaşım bağlantısını sağlayacak olan D-100 karayolundan geçiş sağlayan Öztürkler kavşağı ile Körpeşler mahallesi arasında uzanan 834 metrelik çevre yolunda çalışmalar hızla devam ediyor. Bir süre önce alt yapı çalışmaları tamamlanan ve kaldırımları hazırlanan çevre yolunda şimdi de asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen ve denetleyen Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar yaz ayları içinde asfaltlamanın tamamlanacağını belirterek ´ Çevre yolumuzda önce asfaltlama için binder tabakası serildi. İki gün içinde bunu tamamlarız. Daha sonra da asfalt tabakası döşenecek. Çevre yolunu çok önemsiyoruz. Bu yol birçok mahalleyi birbirine bağlayacak, Düzce´nin kuzey ile güney bağlantısını sağlayacaktır. Bu yıl ki yaz programımız içinde birçok yerde asfaltlama yapacağız ve bitireceğiz. Çevre yolumuzu da bu kapsam içinde değerlendiriyoruz ve yaz ayları başlangıcında tamamlayacağız´ dedi. Başkan Yardımcısı Bayraktar, çevre yolu üzerinde ağaçlandırma, ışıklandırma, bisiklet yolu gibi unsurlarında bulunacağını belirtti.