BAŞKANDAN BAŞSAVCIYA ZİYARET

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, Adli Yargı Kararnamesi gereğince Nazilli Cumhuriyet Başsavcığı’ndan Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ramazan Solmaz, görevine başladı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, Adli Yargı Kararnamesi gereğince Nazilli Cumhuriyet Başsavcığı´ndan Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı´na atanan Ramazan Solmaz, görevine başladı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başsavcı Ramazan Solmaz´ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit´in Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı´na atanmasının ardından Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı´na  Nazilli Başsavcısı Ramazan Solmaz atanmıştı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Başsavcı Ramazan Solmaz´ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Başkan ve Başsavcı makamda bir süre görüştüler.