TİCARET MESLEK LİSESİ ZİYARETİ

Anadolu İletişim Meslek Lisesi Gazetecilik Bölümü idareci ve öğrenci heyeti Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret etti.

Anadolu İletişim Meslek  Lisesi Gazetecilik Bölümü idareci ve öğrenci heyeti Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti. Çanakkale gezisi için de teşekkürlerini belirten heyet Başkan Bayram´a plaket ve çiçek takdim etti.
Anadolu İletişim Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Terzi, Müdür yardımcısı Şeref Kıldıran, Gazetecilik Bölümü öğrencileri Arzu Sönmez, Mustafa Zeyal İlhan, Yunus Emre Dursun, Selin Akar Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile ziyaret sırasında bir süre görüştüler. Heyet bir süre önce Düzce Belediyesi tarafından organize edilen ve ortaöğretim öğrencilerinin katıldığı ´Çanakkale Gezisi´ nedeniyle Başkan Bayram´a teşekkürlerini ilettiler.