BAŞBAKAN A DÜZCE DOSYASI SUNULDU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Düzce Toplu Açılış Töreni’nde Düzce’ye ilişkin dosya da sunuldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´a Düzce Toplu Açılış Töreni´nde Düzce´ye ilişkin dosya da sunuldu. Düzce Valiliği önünde gerçekleştirilen toplu açılış töreni sonrası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Valilik makamında ağırlandı.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başbakan´ın Düzce´yi ve sorunlarını yakından takip ettiğini ifade ederek ´ Bizim Ankara ile bağlantılarımız güçlü bir şekilde sürmektedir. Bu konuda herhangi bir sıkıntımız yok. Milletvekillerimiz aracılığı ile de Başbakan ve Bakanlarımız ile de görüşme yapabiliyoruz.  Başbakanımızın Düzce ziyaretinde de kendilerine dosya sunuldu´ dedi. Başkan Bayram Başbakanın ´Düzce Toplu Açılış Töreni´ ve ´Halk Toplantısına´ ilişkin görüşlerini de açıklarken şunları söyledi " Başbakanımızın Düzce´ye özel bir ilgisi bulunmaktadır. Başkanlığımın ilk zamanlarında Belediye´yi ziyaretleri olmuştu. Her fırsatta Düzce´ye gelmektedir. Başbakanımızın Düzce´ye gelmesi çok önemlidir. Birçok yatırım bu sayede yapılmaktadır. Taleplerimizi yerinde değerlendirmektedir"