HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞBAKANDAN EĞİTİM VE SAĞLIK PROJELERİ

BAŞBAKANDAN EĞİTİM VE SAĞLIK PROJELERİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Toplu Açılış Töreninden sonra Anıt Park Meydanında partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  Toplu Açılış Töreninden sonra Anıt Park Meydanında partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı. Burada halka seslenen Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan özellikle Eğitim ve Sağlık projelerinden söz etti.
Sağlık alanında yapılan çalışmaların ileriye yönelik yapıldığını söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, " Bugün artık herkesin hastanelerde ve sağlık kurumlarında tedavi imkanı bulunmaktadır. Hiç kimse hastalığından ötürü mağdur edilmemektedir. Türkiye´nin 16 noktasında helikopter ambulansı bulunmaktadır. 2 tane de jet ambulans bulunuyor´ dedi. Başbakan Erdoğan eğitimde de hamleler yaptıklarını belirterek ´ Tüm okullarımızı bilgisayar ve internetle donattık. Şimdi yeni bir projemiz var. (Akıllı tahta) projemiz. Her öğrencimize elektronik tahta vereceğiz. Tüm müfredat bunun içinde olacak. Kitap taşımasına da gerek kalmayacak. Bunları öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıtacağız´ dedi. Başbakan Erdoğan konuşmasının diğer bölümlerinde de ekonomik tablodan söz etti. Sosyal projeleri dile getirdi.