TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Karayolu güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri sabah saatlerinde yürüyüş ile başladı. Daha sonra törenlere Anıtparkta devam edildi.  İl emniyet müdürü Ali Gezer´in çelenk sunumunun ardından Trafik tescil ve denetleme şube müdürü Zekeriye Baran günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.
Trafik Haftası nedeniyle çeşitli dallarda ödül ve plaketler dağıtıldı.Yılın Trafik Zabıtası seçilen Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden Remzi Sönmez, Mehmet Acar ve Cemalettin Civelek ödüllerini Düzce Valisi  Vasip Şahin´den aldılar. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da Trafik Haftasına katkıda bulunan Düzce TSO, OSB Müdürlüğü, DESOB, Standart Profil, Divapan ve Pekintaş kuruluş temsilcilerine plaket takdim etti.