HABERLER
01-01-2010 23:59

ANNELER GÜNÜ KUTLANDI

ANNELER GÜNÜ KUTLANDI

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Anneler Günü nedeniyle eşi Elka Bayram ile birlikte Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin doğum bakım ünitesinde yeni doğum yapan anneleri ziyaret etti.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Anneler Günü nedeniyle eşi Elka Bayram ile birlikte Düzce Atatürk Devlet Hastanesi´nin  doğum bakım ünitesinde yeni doğum yapan anneleri ziyaret etti.
Bayram çifti doğum yapan anneleri tek tek ziyaret ederek çiçek verdi.  Tüm servis odalarını dolaşan Bayram çifti yeni doğan bebeklere de altın taktı. Anneler gününün kutsal bir gün olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Bu özel günde dünyaya yeni gözünü açmış bebekleri, onları dünyaya getiren, annelik duygusunu tam anlamıyla yaşayan anneleri ziyaret ettik. Tüm annelerimizi bu vesile ile kutlamak istedik´ dedi.  Belediye Başkanı İsmail Bayram ile Elka Bayram daha sonra da hastane personelini ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı. Bayram çiftinin programına Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel de eşlik etti.