HABERLER
01-01-2010 23:59

HUZUREVİNDEKİ ANNELER UNUTULMADI

HUZUREVİNDEKİ ANNELER UNUTULMADI

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın eşi Elka Bayram Hilmi Çilingir Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan anneleri ziyaret ederek hediye takdim etti.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram Hilmi Çilingir Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´nde bulunan anneleri ziyaret ederek hediye takdim etti.
Anneler Günü kutlamaları çerçevesinde ´Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´ndeki anneleri ziyaret eden Elka Bayram´a Belediye Meclis Üyesi Hatun Albayrak Şengüloğlu, AK Parti Düzce İl Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Günal ile AK Parti Kadın Kolları eşlik etti. Heyet huzurevinde bulunan ´annelerle´ tek tek ilgilenerek sohbet ettiler. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın sevgilerini de ilettiklerini ifade eden Elka Bayram şu görüşlere yer verdi " Huzurevinde bulunan yaşlılarımızı hiç unutmuyoruz. Her fırsatta yanlarında olmaya büyük özen gösteriyoruz. Anneler günü gibi kutsal bir günde yine ´Onların´ yanında olalım istedik. Anne sevgisi o kadar güçlü ve parlak ki, bir kutup yıldızı gibi her türlü sevgiye, doğru yön vermektedir. Bunun için ´Anne Sevgisi´ kutsaldır; bir gün değil, her gün ışıldamaktadır.  Fedakarlık ve karşılıksız sevgi nedir? denilse; buna herkesin tek bir cevabı vardır: O da anne sevgisidir.  Çünkü anneler, doğdukları anda kucaklarına aldıkları çocuklarını bir ömür boyu kucaklamaktadır. Bu yüzden sevgisi kalpten, şefkatli ve sonsuzdur´