HABERLER
01-01-2010 23:59

HER MAHALLEDE ŞEHİR STANDARDI OLUŞTURACAĞIZ

HER MAHALLEDE ŞEHİR STANDARDI OLUŞTURACAĞIZ

Düzce Belediyesi tarafından 48 mahalleye ilişkin hizmet raporu hazırlandı. Tüm mahallelere yönelik olarak hazırlanan sorun tespit ve öncelikli çözüm raporuna göre çalışma programı hazırlanıyor.

Düzce Belediyesi tarafından 48 mahalleye ilişkin hizmet raporu hazırlandı. Tüm mahallelere yönelik olarak hazırlanan sorun tespit ve öncelikli çözüm raporuna göre çalışma programı hazırlanıyor. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram tüm mahallelerde belli bir standardı oluşturacaklarını ifade ederek " Şehrin gelişmesine göre belirli bir şehir standardı belirledik. Tüm mahallelerimizde buna göre çalışma yapılacak´ dedi.
Düzce´deki her mahalle için ayrı bir dosya hazırladıklarını ifade eden Başkan Bayram bu konuda şu bilgileri verdi " Göreve başladığımız günden bugüne mahallelerimize yönelik tespit raporlarımız bulunuyor. Bunları sorun önceliklerine göre sürekli güncelliyoruz. Amacımız her mahallemiz için belirli bir standardı oluşturmaktır. Bu da Düzce için belirlediğiniz gelişmiş şehir standardı ölçüsüdür´ Başkan Bayram, tüm mahallelerde, kalıcı konutlarda buna yönelik tespitlerin yapıldığını işaret ederek " Alt yapıda çalışmalarımız zaten devam ediyor. Sonrasında ise spor alanlarına ağırlık vereceğiz. Üst yapıyı geliştireceğiz´ dedi.