HABERLER
01-01-2010 23:59

ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

Düzce Belediyesi tarafından tüm mahallerde ‘asfaltlama programı’ başlatıldı. Belediye Başkanı İsmail Bayram yaz dönemi boyunca merkez ve yeni mahallelerde asfaltlamanın 50 kilometreyi aşacağını belirtti.

Düzce Belediyesi tarafından tüm mahallerde ´asfaltlama programı´ başlatıldı. Belediye Başkanı İsmail Bayram yaz dönemi boyunca merkez ve yeni mahallelerde asfaltlamanın 50 kilometreyi aşacağını belirtti. Şıralık mahallesindeki asfaltlamayı yerinde inceleyen Başkan Bayram bu bölgedeki asfaltın 4,5 kilometre olacağını ifade etti.
Düzce Belediyesi tarafından bahar ve yaz ayları boyunca sürdürülecek olan asfaltlama programının ikinci bölümü Şıralık mahallesinden başladı. Haydar Gördebil caddesindeki asfaltlamanın ardından Şıralık mahallesindeki yolların asfaltlanmasına geçildi. Belediyenin yol ve asfaltlamaya ilişkin iş makineleri Şıralık mahallesinde çalışmaya başladı. Buradaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Düzce genelinde bahar ve yaz ayları boyunca asfaltlama hedefini 50 kilometre olarak açıkladı. Merkez ve yeni mahallelerde eş zamanlı çalışmalar yapılacağını kaydeden Başkan Bayram bu konuda şu bilgileri verdi " Haydar Gördebil caddesinden sonra Şıralık mahallesindeki yolların asfaltlanmasına geçildi. Alt yapısı tamamlanmış yollarımızda asfalt ve kaldırım yapımına başlıyoruz. Bu bölgede 4,5 kilometre yol asfaltlama programında bulunuyor. 2 ayrı ekiple eş zamanlı çalışıyoruz´ Başkan Bayram geçen sezon 25 kilometre asfalt yaptıklarını vurgulayarak " Bu yıl bunu ikiye katlayacağız. Hedefimiz 50 kilometrenin üzerine çıkmaktır. Birçok yolda çamur ve toz sıkıntısı çekildiğini biliyoruz. Biz bunun farkındayız. Ancak alt yapı yapılmadan asfaltlamaya geçilemiyor. Bunu bekledik. Yeni mahallelerimizde de 5 ayrı ekiple 5 ayrı noktada asfalt yapacağız.48 mahallemizde bu çalışmaları gerçekleştireceğiz. Asfaltsız hiçbir yolumuz kalmayacak" dedi.