ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİKLER DÜZENLENDİ

Düzce Belediyesi tarafından Çocuk Şenliği düzenlendi. Nurettin Zafer stadyumunda programlanan çocuk şenliği günboyu sürecek.

Düzce Belediyesi´nin bahar ve yaz ayları için organize ettiği sosyal ve kültürel projelerinden biri çocuklara yönelik olarak gerçekleştiriliyor. Tüm çocukların ücretsiz olarak yararlanabileceği çocuk şenlikleri, çocuk şarkıları, Karagöz- Hacivat, şişme maskot, kutla gösterilerin yer alacağı sahne ve animasyonlar ile başlayacak. Şenlikler de daha sonra şunlar yer alacak: Palyaço , tahtabacak, pamuk prenses, Nasrettin hoca gösterileri, şişme dev kaydırak, rodeo oyun makinesi, güneş oyun evi, adrenalin gemi, tırmanma primadi, engelli parkurlar. Şenliklere katılan tüm çocuklara pamuk şeker ile Osmanlı macunu ücretsiz olarak dağıtılacak.
14 Mayıs tarihinde Nurettin Zafer stadyumundaki çocuk şenliği saat 11,00´de başlayacak ve saat 17,00´ye kadar sürecek.