HABERLER
01-01-2010 23:59

MESLEK EDİNDİRME KURSLARINDAN İNGİLİZCE YARIŞMA

MESLEK EDİNDİRME KURSLARINDAN İNGİLİZCE YARIŞMA

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları İngilizce Kursu, 7 ay süren eğitim maratonunu düzenlenen yarışma ile sonlandırdı.

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları İngilizce Kursu, 7 ay süren eğitim maratonunu düzenlenen yarışma ile sonlandırdı. Yarışmada üçer kişiden oluşan 5 grup halinde yarışan kursiyerler, 3 bölüm şeklinde yapılan yarışmada toplam 45 soruya cevap verdi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada 200 kursiyer arasından seçilen 15 öğrenci yarıştı. İngilizce öğretmenleri Özhan ARSLAN ve Baki GÜLER tarafından verilen eğitime katılan kursiyerler yarışma ile öğrendiklerini sınama imkânı buldu. Yarışmanın birincisi Banu ULCAY, Aylin ERYILDIRIM, Duygu GÜVEN oldu. Birinci olan gruba Düzce Belediye Başkanlığı´nın hediyesi olan Dijital İngilizce Sözlük verildi.   İkinciliği; Melek YILDIZ, Ayşe İSLAM, Nihal SAVAŞÇI´dan oluşan ekip kazanırken yarışmanın üçüncüsü ise Nurullah VELİ, Tugay ÇELİKKAYA, Mine KARA´dan kurulu ekip oldu.Yarışmada ikinci ve üçüncü olan gruplara Düzce Belediye Başkanlığı´nın hediyesi olan İngilizce Sözlük verildi.