HABERLER
01-01-2010 23:59

PASTA VE TATLI YARIŞMASI

PASTA VE TATLI YARIŞMASI

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde eğitim alan Aşçılık Kursu öğrencileri yıl boyunca öğrendikleri tariflerle birbirleri ile yarıştı.

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde eğitim alan Aşçılık Kursu öğrencileri yıl boyunca öğrendikleri tariflerle birbirleri ile yarıştı. Kremalı pastalar ve şerbetli tatlıların lezzeti ile yarıştığı yarışmaya 24 kursiyer katıldı.

Yarışmanın jüri üyeliğini ise Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdülvahap DEMİREL, Düzce Belediyesi Meclis Üyeleri Ebru UZUN ve Hatun ALBAYRAK ŞENGÜLOĞLU yaptı.
Şerbetli Tatlılar kategorisinde 1. Emine ZORLU, 2. Yasemin ÖZDOĞAN, 3. ise Mine ACAR oldu. Kremalı Pastalar kategorisinde ise Mine ACAR birinci, Bedia MUTLU ikinci, Aynur BALCAN ise üçüncü oldu. Dereceye giren kursiyerlere Düzce Belediyesi´nce hazırlanan çeşitli hediyeler verildi. Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve geleneksel olarak her yıl düzenlenmesi planlanan yarışmanın börekler turu ise 25 Mayıs 2011 Çarşamba günü yapılacak.