HAYDAR GÖRDEBİL DE ASFALT YENİLEME

Düzce Belediyesi tarafından merkez ve yeni mahallelerde asfaltlama çalışmalarına devam ediliyor. Bu arada bazı ana arterlerde de asfalt yenilenmesine geçildi. Bu program çerçevesinde de kalıcı konutlar bağlantı yolundan merkeze bağlanan Haydar Gördebil caddesinde asfalt yenileme için kazı yapıldı.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, asfaltlama çalışmalarına bahar ve yaz ayları boyunca aralıksız olarak devam edileceğini belirterek ´ Bunun için asfaltlama programı hazırladık. Bahar ve yaz ayları boyunca da bu program uygulanacaktır. Hedefimiz Düzce´de asfaltsız yol bırakmamaktır´ dedi.  Başkan Bayram asfaltsız yolların yanı sıra aşınmış olan cadde ve yollarda da asfalt yenilemesi yapılacağını ifade etti. Başkan bu konuda da şu bilgileri verdi " Birçok cadde ve yollarımızda asfalt yüzeyinde aşınmalar ve bozulmalar meydana geldi. Buralarda da iyileştirme yapacağız. Yıpranmış asfaltı kaldırarak yeni asfalt dökeceğiz. Bunun için de ana arterlerimizden başladık. Haydar Gördebil caddesi ise mezarlık caddesinde bunun için çalışmalara başladık´ Öte yandan program çerçevesinde de yeni mahallelerdeki yollara da asfalt dökülüyor. Bir süre önce alt yapısı tamamlanan Şıralık mahallesinde asfaltlamanın kısa süre içinde tamamlanacağını bildirildi.