HABERLER
01-01-2010 23:59

YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ

YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ

Düzce Belediyesi arafından organize edilen Düzce Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl 28 Mayıs Cumartesi günü yapılacak. Geleneksel hale getirilen yağlı pehlivan güreşlerine Türkiye çapında ünlenen başpehlivan da davet edildi.

Düzce Belediyesi arafından organize edilen Düzce Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl 28 Mayıs Cumartesi günü yapılacak. Geleneksel hale getirilen yağlı pehlivan güreşlerine Türkiye çapında ünlenen başpehlivan da davet edildi. 200´ün üzerinde güreşçinin katılması beklenen güreşler D-100 karayolu üzere Çaybükü Köyü Dedekoru mesire yerinde yapılacak.
Düzce Belediyesi tarafından her yıl yapılan, geleneksel hale getirilen Düzce Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşlerinin bu yıl 5´incisi gerçekleştirilecek. Başpehlivan, Pehlivan , Başaltı başta olmak üzere tüm kategorilerdeki güreşlere 200´ün üzerinde güreşçinin katılması bekleniyor. Başpehlivanlık güreşlerine Türkiye´de ün yapmış, Servet Bulut, Şükrü Kazan, Sezgin Yüksel  gibi güreşçiler de davet edildi. D-100 karayolu üzeri Gümüşova Çaybükü Köyü Dedekoru mesire yerindeki güreşleri ücretsiz olarak herkes izleyebilecek. 28 Mayıs cumartesi günü günboyu sürecek olan güreşler saat 11,00´de başlayacak.