KARİZMATİK ŞOV BÜYÜLEDİ

Düzce Belediyesi Sokak Basketbolu final karşılaşmalarının ardından yapılan Karizmatik Şov gösterisi izleyenleri büyüledi. Anıtpark alanındaki Karizmatik şovun gösterilerini Belediye Başkanı İsmail Bayram da izledi.
Düzce Belediyesi tarafından organize edilen Sokak Basketbolu final karşılaşmasında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Karşılaşmaların sonrasındaki ödül töreninin ardından Türkiye´de ilgi ile izlenen ´Yetenek Sizsiniz´ programı ile ünlenen Karizmatik Şov ekibi alanda bulunan basketbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Ekip elemanları birbirinden ilginç gösterilerle izleyenleri büyüledi. Gösterilerin ardından alanda bulunanlar Karizmatik şovla birlikte fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştılar.