HABERLER
01-01-2010 23:59

SOKAK BASKETBOLU SONA ERDİ

SOKAK BASKETBOLU SONA ERDİ

Düzce Belediyesi tarafından organize edilen Streetball ( Sokak Basketbolu) yarı final ve final karşılaşmaları ile sona erdi.

Düzce Belediyesi tarafından organize edilen Streetball ( Sokak Basketbolu) yarı final ve final karşılaşmaları ile sona erdi. Çok çetin ve iddialı geçen final karşılaşmalarında genç erkeklerde Yunus Güner Lisesi genç kızlar da ise Anadolu Ticaret Meslek Lisesi birinciliği kazandı. Final karşılaşmalarını Belediye Başkanı İsmail Bayram da izledi.
16 Mayıs tarihinde başlayan Düzce Belediyesi Sokak Basketbolu 4 kategorideki karşılaşmalarla Anıtpark alanında bir hafta sürdü. 21 takımın katıldığı turnuvada kategorilere göre dereceye giren takımlar şu şekilde ortaya çıktı: Genç erkekler: Birinciliği Yunus Güner lisesi kazandı, ikinciliği ise Arsal Anadolu Lisesi aldı. Üçüncü Düzce Anadolu Lisesi dördüncü ise Öncü Türk lisesi oldu.  Genç kızlardaki derecelerde şu şekilde: 1. Anadolu Ticaret Meslek Lisesi, 2. Düzce Anadolu Lisesi, 3. Fatih İÖO, 4. Öncü Türk. Yıldız erkekler: 1. 23 Nisan İÖO, 2. Rıza Malatyalı İÖO, 3. Kültür İÖO, 4. Cumhuriyet İÖO. Küçük erkekler: 1. Cumhuriyet İÖO (1), 2. Cumhuriyet İÖO (2), 3. Namık Kemal İÖO, 4. Rıza Malatyalı İÖO. Düzce Belediyesi Sokak Basketbolu Turnuvasına katılan okulların listesi de şu şekilde: Atatürk Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Ticaret Lisesi, Öncü Türk Lisesi, Yunus Güner Lisesi, Farabi Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Fatih Endüstri Meslek Lisesi, Düzce Anadolu lisesi, Fen Lisesi, Arsal Anadolu Lisesi, Kız Meslek Lisesi, Fatih İÖO, Gençlikspor, Cumhuriyet İÖO, Atatürk İÖO, Namık Kemal İÖO, Yeni Mahalle İÖO, Rıza Malatyalı İÖO, 23 Nisan İÖO, Özel Kültür İÖO. Düzce Belediyesi Basketbol Turnuvasına Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü de destek verdi. Anıtpark´da yapılan karşılaşmaların final mücadeleleri çok çekişmeli geçti. Final maçında karşı karşıya gelen Yunus Güner Lisesi ile Arsal Anadolu Lisesi maçın normal süresini berabere bitirdiler. Serbest atışlar sonucu birinciliği Yunus Güner lisesi aldı. Turnuvada dereceye girenlere madalya ve kupaları Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından verildi.