16-09-2019 23:59

BEHİYE ÖZLÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü 91 yaşında Hakk'ın rahmetine kavuşan annesini son yolculuğuna uğurladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün annesi Behiye Özlü, Çilimli İlçesi Topçular Mahallesinde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurladı. Uzun süredir hastanede tedavi gören 91 yaşındaki Behiye Özlü için düzenlenen cenaze törenine Eski Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Eski Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gazeteci Abdülkadir Selvi, TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Düzce Milletvekilleri, çevre il ve ilçelerin belediye başkanları ile il protokolü ve çok sayıda sevenleri de katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da taziye için telefonla görüştüğü Başkan Özlü'nün hüznü gözlerinden okundu. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhume Behiye Özlü ilçe mezarlığına defnedildi.