YÜZME KURSLARI BAŞLAYACAK

Düzce Belediyesi tarafından 5-12 yaş arası çocuklar için ücretsiz yüzme kursları verilecek. 2 ay süreli olarak programlanan yüzme kursları için kalıcı konutlarda ve merkezde yer belirlendi.

Düzce Belediyesi tarafından yaz dönemi için ´yüzme kursları´ projesi geliştirildi. Buna göre 5-12 yaş arası çocuklar için 2 ay süreli olarak yüzme kursları programlandı. Bunun için kalıcı konutlarda 23 Nisan ilköğretim okulu ile merkezde Mustafa Kemal ilköğretim okulu bahçesine portatif yüzme havuzları kurulacak. 4 adet havuzun ikişer tanesi 7 metre genişliğinde 14 metre uzunluğunda ve 1,35 metre derinliğinde komple havuz sistemi olacak, diğer iki havuz ise 3 metre genişliğinde 6 metre uzunluğunda ve 60 santim derinliğinde eğitim ve engelli havuzu olacak. 20 haziran ve 20 ağustos tarihleri arasındaki yüzme kurslarını bay ve bayan yüzme antrenörleri verecek. Başvurulara göre haftanın 6 günü 2 veya 3 grup halinde yüzme eğitimi verilecek. Bu arada, yüzme kurslarının yanı sıra  satranç, masa tenisi kursları da programlandı. Ayrıca çocuklar için şişme oyun parkurları ile kütüphane de kurulacak. Başvurular belediyeye yapılacağı gibi havuz alanlarındaki ofislere de yapılabilecek.