DÜZCE BELEDİYESİ YAZ KONSERLERİ BAŞLIYOR

Düzce Belediyesi yaz dönemi etkinliklerine ‘yaz konserleri’ ile devam ediyor. 1-3 Temmuz tarihlerinde üç gün süreli olarak yaz konserleri organize edildi.

Düzce Belediyesi yaz dönemi etkinliklerine ´yaz konserleri´ ile devam ediyor. 1-3 Temmuz tarihlerinde üç gün süreli olarak yaz konserleri organize edildi.
Yaz döneminde kültürel, sosyal ve sportif bir çok etkinliği eş zamanlı olarak gerçekleştiren Düzce Belediyesi tarafından bu kez de ´yaz dönemi konserleri´ organize edildi. 1 Temmuz Cuma günü başlayacak olan konserler dizisi üç gün sürecek. Düzce Anıtpark meydanındaki konserler  ücretsiz olarak izlenebilecek. Düzce Belediyesi´nin yaz dönemi programında sahne alacak olan sanatçılar şu şekilde 1 Temmuz Cuma : Emre Aydın, Selçuk Balcı, 2 Temmuz Cumartesi: Gülay, Yusuf Güney, 3 Temmuz Pazar: Kıraç ve Grup Karmate. Konserlerin başlama saati ise 21.00 olarak belirtildi.