HABERLER
01-01-2010 23:59

YAZ KONSERLERİ COŞKUSU 1. GÜN

YAZ KONSERLERİ COŞKUSU 1. GÜN

Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yaz konserleri büyük ilgi gördü. Anıtpark meydanında yapılan ve üç gece süren konserler büyük bir coşku içinde izlendi.

Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yaz konserleri büyük ilgi gördü. Anıtpark meydanında yapılan ve üç gece süren konserler büyük bir coşku içinde izlendi. Yaz konserleri başlangıcında bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Sosyal belediyecilik kapsamında kültürel etkinlikleri programında yaz konserleri düzenledik. Üç gün olarak programlanan yaz konserlerinde halkımızın eğlenebilmesini ve hoş zamanlar geçirmesini amaçladık´ dedi.
Düzce Belediyesi Yaz Konserlerinin birinci akşamında Selçuk Balcı ile Emre Aydın sahne aldı. Anıtpark meydanında kurulan platformda engelli vatandaşlar için ayrı bir bölüm oluşturuldu. Gece geç saatlere kadar süren konserde her iki sanatçı da alanı dolduran on binlerce kişiyi coşturdu. İlk gece konserini Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Milletvekili Fevai Arslan  ve protokol mensupları da izlediler. Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Emre Aydın´a plaket ve çiçek takdim etti.