MECLİS TOPLANTISI KARARLARI

Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci birleşimi Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında Meclis salonunda yapıldı.

Belediye Meclisi´nin Temmuz ayı toplantıları 14 gündem maddesi ile başladı. Başkan Bayram başkanlığındaki birinci birleşimde ele alınan gündem maddelerinin önemli kısmı ilgili komisyonlara havale edildi. Bir önerge ile gündeme gelen meclisin tatil yapmasına ilişkin madde oybirliği ile reddedildi. Buna göre Düzce Belediye Meclisi hiç tatil yapmaksızın aylık toplantılarına devam edecek. Bu arada gündem maddeleri arasında yer alan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü´nün bitüm malzemesi alımına ilişkin iller bankasından kredilendirme oybirliği ile kabul edildi. Buna göre, asfalt yapımı için 30 bin ton için bitüm malzemesi tutarı 1 milyon 750 bin liranın İller Bankası´ndan kredilendirilerek alınması kararlaştırıldı. Belediye Meclisi´nin Temmuz ayı ikinci birleşimi 8 Temmuz 2011 Cuma günü saat 19,30´da yapılacak.