HABERLER
01-01-2010 23:59

GÜREŞÇİLER KIRKPINAR A GİDİYOR

GÜREŞÇİLER KIRKPINAR A GİDİYOR

Düzce Belediyespor Yağlı Pehlivan Güreşçileri tarihi Kırkpınar güreşlerine çeşitli kategorilerde 20 güreşçi ile katılıyor. Güreş kafilesi Kırkpınar güreşlerinin yapılacağı Edirne’ye gitmeden önce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret ettiler.

Düzce Belediyespor Yağlı Pehlivan Güreşçileri tarihi Kırkpınar güreşlerine çeşitli kategorilerde 20 güreşçi ile katılıyor.  Güreş kafilesi Kırkpınar güreşlerinin yapılacağı Edirne´ye gitmeden önce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ettiler.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Edirne Kırkpınar güreşlerine katılacak olan güreşçilere başarılar diledi. Düzce Belediyesi´nin yağlı pehlivan güreşlerine önem verdiğini hatırlatan Başkan Bayram 5 yıldır Düzce Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri düzenlediklerini belirterek " Güreşçilerimiz yıl içinde Türkiye´nin çeşitli kentlerinde düzenlenen güreşlere katılıyorlar ve derece elde ediyorlar. Şimdi de tarihi Kırkpınar güreşlerine 20 güreşçimiz ile katılıyoruz. Ben hepsine şimdiden başarılar diliyorum´ dedi. Belediye Başkanı İsmail Bayram güreşin zor bir spor dalı olduğunu ifade ederek " Küçük yaşlarda bu spora başlanması büyük avantaj. Bunun için de belediyemizde küçük sporcularımızı da yetiştiriyoruz´ dedi.