FABRİKA İNCELEME GEZİSİ

Düzce’deki ilaç fabrikası Nobel Farma’da ikinci üretim tesislerinin temeli atıldı.

Düzce´deki ilaç fabrikası Nobel Farma´da ikinci üretim tesislerinin temeli atıldı. Toplam 100 kişilik yeni istihdam sağlayacak olan Nobel Farma yeni tesislerinin temel atma törenine Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz,  Ulkar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ulusoy, İcra Kurulu Başkanı Ahmet Ünlü, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, Düzce İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Nobel Farma Genel Müdürü Ömer Hulki Ocak katıldılar. Yeni tesisler hakkında bilgi veren Ulkar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ulusoy 100 kişilik yeni istihdam sağlayacaklarını ifade ederek ´ fabrika sahamız 3 bin metrekare olarak planlandı. Çok amaçlı bir tesis yapacağız´ dedi. Hasan Ulusoy, inşaatın 1,5 sene içinde tamamlanacağını da sözlerine ekledi. Nobel Farma´daki ikinci tesislerin temel atma törenlerinin sonrasında Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram başta olmak üzere protokol heyeti fabrikada inceleme gezisi yaptılar. Ulkar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ulusoy, Nobel Farma fabrikasını gezen heyete üretimle ilgili her bölümde bilgi verdi. Heyetin fabrika gezisi sırasında her türlü hijyenik kurallara uyuldu. Özellikle ilaç üretim bölümünde heyet özel hazırlanmış elbise giydiler. Vali Vasip Şahin ve beraberindeki heyetin fabrikadaki inceleme gezisi yaklaşık 1,5 saat sürdü.