HABERLER
01-01-2010 23:59

SANAYİ PLATFORMU

SANAYİ PLATFORMU

Düzce Valiliği ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleştirilen Düzce Sanayi Platformu toplantılarından üçüncüsü Realkom Tekstil A.Ş’nin ev sahipliğinde Coşkun Yemek’te gerçekleştirildi.

Düzce Valiliği ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleştirilen Düzce Sanayi Platformu toplantılarından üçüncüsü  Realkom Tekstil A.Ş´nin ev sahipliğinde Coşkun Yemek´te gerçekleştirildi.
Toplantıya Düzce Valisi Vasip Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, Meclis Başkanı Nusret Özsoy, Resmi Kurum ve STK temsilcileri, sanayiciler ve Realkom Tekstil A.Ş yetkilileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Realkom Tekstil A.Ş Genel Müdürü Mutlu Kayan yaptı. Açılış konuşmasının ardından firma tanıtımının yer aldığı sinevizyon gösterisi yapıldı. Sinevizyon gösterisinin ardından Realkom Tekstil A.Ş Genel Müdürü Mutlu Kayan firma hakkında detaylı bilgilendirmede bulundu. Mutlu Kayan´ın ardından söz alan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, Sanayi Platformu toplantılarının sanayicilerin kaynaşması ve sorunlarını paylaşmaları için önemli bir birleşim olduğunu belirtti. Toplantıda konuşan Vali Vasip Şahin, Düzce´nin her geçen gün üretim ve istihdam alanında ileriye doğru gittiğini ifade etti.Vali Şahin, "Düzce üretiyor. Düzce istihdamını her geçen gün artırıyor. Sizin her aldığınız işçi bizim üzerimizden alınan bir yük demektir. Bu konu ile ilgili sizlere her türlü desteği vermeye hazırız. Kapımız sizlere her zaman açık" dedi.Yapılan konuşmaların ardından toplantı terasta yenen yemekle sona erdi.