HABERLER
01-01-2010 23:59

ZABITA RAMAZAN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

ZABITA RAMAZAN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yaklaşın Ramazan ayı nedeniyle bir dizi tedbir ve denetim programı hazırlandı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yaklaşın Ramazan ayı nedeniyle bir dizi tedbir ve denetim programı hazırlandı. Buna göre öncelikli olarak gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine karşı denetimler sıklaştırılıyor. Ayrıca yine gıda üreten ve satan işyerlerine karşı yeni bir denetim formu hazırlandı.
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürü Kadir Karaçam müdürlük olarak rutin denetim ve işlemlerin aralıksız olarak sürdürüldüğünü belirtti. Karaçam yaklaşın Ramazan ayı nedeniyle de ayrıca bir dizi tedbirlerin alındığını da ifade etti. Ramazan ayında gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerinin öncelikle olarak ele alındığını vurgulayan Zabıta Müdürü Kadir Karaçam bu konuda şu görüşlere yer verdi " Müdürlüğümüz tarafından yine gıda üretim ve satış yapan işyerlerine karşı programladığımız iş ve işlemleri rutin olarak sürdürüyoruz. Ancak Ramazan ayı nedeniyle özellikle gıda üretiminde sayısal bir artış yaşanmaktadır. Bunu dikkate alarak üretilen ürünün standardı, kalitesi ve hijyen kuralları açısından denetimi zorunlu olmaktadır. Bu amaçla Zabıta müdürlüğümüz tarafından denetimle görevli ekiplerimizin sayısını artırıyoruz´ Karaçam ayrıca yine işyeri denetim formlarının yeniden düzenlendiğini ve denetimler esnasında bu kriterlere göre işlem yapıldığını sözlerine ekledi. Bu arada Ramazan ayı pide fiyatlarının 400 gram için 1,5 lira, 800 gram pidenin ise 3 lira olacağı belirtildi.