HABERLER
01-01-2010 23:59

ŞIRALIK DA COŞKULU KARŞILAMA

ŞIRALIK DA COŞKULU KARŞILAMA

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından başlatılan Düzce merkez genelindeki mahalle toplantılarının ikincisi Şıralık mahallesinde yapıldı.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından başlatılan Düzce merkez genelindeki mahalle toplantılarının ikincisi Şıralık mahallesinde yapıldı. Mahalle meydanında yapılan toplantıda Şıralık mahallesi sakinleri Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı alkışlayarak karşıladı. 4 saat süren toplantıda mahalle sakinleri bölgelerine ilişkin sorunları ve taleplerini dile getirdiler.
Toplantıda ilk olarak Şıralık mahallesi muhtarı Kemal Yıldırım söz aldı. Muhtar Yıldırım, Başkanın mahalle toplantıları projesine sevindiklerini belirtti ve ´ bu toplantıların verimli olacağına inanıyorum´ dedi. Çay mahallesinin ardından Şıralık mahallesinde gerçekleştirilen ´mahalle toplantısında´ Belediye Başkanı İsmail Bayram önce belediye hizmetleri konusunda kısa bir bilgi verdi. Sinevizyon destekli sunumda Başkan Bayram, Şıralık mahallesinde de alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti ve " Alt yapının ardından üç aylık dönem içinde Şıralık mahallesinin tüm yollarını asfalt ile kapladık. Yeni kanalizasyon hatlarına ilişkin bağlantılar yapıldı. Bu bölgede 120 adet parsel bağlantısı gerçekleştirildi. 65 metrekarelik park düzenlemesi yapıldı. Ancak yer temin edildiğinde park ve oyun grubu alanı oluşturacağız´ dedi. Başkanın konuşmasının ardından mahalle sakinleri bölgelerine ilişkin sorunları ve taleplerini dile getirmeye başladılar. Yaklaşık 3 saat süren mahalle sakinleri ve belediye bürokratları arasındaki istişarede genellikle imar düzenlemeleri, toplu taşımacılık, doğalgaz konuları ele alındı. Mahalle toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Bayraktar, Vahap Demirel, İsmail Tanyel´in yanı sıra Belediye Birim Müdürleri katıldılar. Toplantı esnasında belediye tarafından katılımcılara dondurma ikramı yapıldı.