HABERLER
01-01-2010 23:59

DARICI DA HALK ALANI DOLDURDU

DARICI DA HALK ALANI DOLDURDU

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram mahalle toplantıları programının birinci bölümünde Darıcı mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram mahalle toplantıları programının birinci bölümünde Darıcı mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Yabalı Dede Türbesi meydanında yapılan toplantıya Darıcı halkı büyük ilgi gösterdi. Toplantının yapıldığı alan doldu
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Çay ve Şıralık mahallelerinin ardından üçüncü toplantısın Darıcı mahallesinde gerçekleştirdi. Yabalı Dede Türbesi meydanında yapılan toplantıda önce belediye hizmetleri alan kurulan sinevizyon desteği ile halka gösterildi. Ardından Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram alanda toplanan Darıcı mahallesi sakinlerine hitap etti. Başkan Bayram öncelikle Darıcı´nın yeni mahalle statüsüne kavuştuğunu işaret ederek, alt yapıya ilişkin hizmetlerin yapıldığını ifade etti. Başkan daha sonra şu görüşlere yer verdi " Alt yapı hizmetlerinden öncelikle kanalizasyon hatlarını yerleştirdik. Bunun için  ana güzergah ve ara sokaklarda toplam 3 bin metre hat döşendi. Yeni su hatları içinse bin metre boru kullanıldı. Alt yapısı tamamlanmış yerlerde asfalt programı çerçevesi içinde Darıcı mahallesinde 6 bin 373 ton asfalt kullanıldı. Böylelikle mahalle meydanı ve ana güzergahlar ile ara sokakların asfaltlanmasında önemli yol alındı´ Başkan Bayram daha sonra da  mahallede çevre düzenlemelerinin yapıldığını vurguladı. Başkanın konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin soru ve taleplerine geçildi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda yoğunluklu olarak mahalledeki imar düzenlemeleri, 18 madde uygulaması, aydınlatma, çöp ve kanalizasyona ilişkin sorunlar dile getirildi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Bayraktar, Vahap Demirel, İsmail Tanyel, Belediye Birim Müdürleri de katıldılar. Toplantı sırasında alandaki katılımcılara belediye tarafından dondurma ikramı yapıldı. Toplantı sonunda da mahalle halkı toplantıyı düzenledikleri için Belediye Başkanı İsmail Bayram´a teşekkürlerini ilettiler. Çocuklar da hatıra fotoğrafı çekdirdiler.