SIEMENS DEN BAŞKANA ZİYARET

Siemens Çağrı Merkezi Genel Müdürü Orhan Akbulut ile Düzce Yetkili Müdürü Okan Gözütok Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret etti.

Siemens Çağrı Merkezi Genel Müdürü Orhan Akbulut ile Düzce Yetkili Müdürü Okan Gözütok Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti.
Siemens yetkilileri ile Başkan Bayram makamda bir süre görüştüler. Firmanın Genel Müdürü Orhan Akbulut işletmelerinin Düzce´deki faaliyetleri konusunda bilgi verdikten sonra Düzce´ye ek yatırım yapmak istediklerini belirttiler. Başkan İsmail Bayram çağrı merkezinin Düzce´de önemli bir istihdam oluşturduğunu ifade ederek ´ Belediye olarak yeni yatırımlar konusunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız´ dedi.