DÜZCELİ OYUNCU MEHTAP BAYRI DAN ZİYARET

Çeşitli ulusal kanallardaki dizileri ve sinema filmleri ile tanınan ve ön plana çıkan Düzceli sanatçı Mehtap Bayri Ünal Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret etti.

Çeşitli ulusal kanallardaki dizileri ve sinema filmleri ile tanınan ve ön plana çıkan Düzceli sanatçı Mehtap Bayri Ünal Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti.
Çeşitli televizyon dizilerinde oynayan ve sinema sektöründe de adından söz ettiren Düzceli Sanatçı Mehtap Bayri Ünal, kardeşi Zeyneti Bayrı Ünal ve yönetmen Tunç Davut ile birlikte Başkan İsmail Bayram´ın makamında bir süre görüştüler. Mehtap Bayri Ünal görüşmede senaryosu ve alt yapısı hazırlanmış bir sinema filminin Düzce´de çekilmesine yönelik çalışmalar konusunda Başkana bilgi verdi.