YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

Düzce Belediyesi yaz kültür ve spor okullarına devam eden öğrenciler 18 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Düzce Belediyesi başkan yardımcısı Abdülvahap DEMİREL´den sertifikalarını alan öğrenciler oldukça heyecanlıydı. Çocuklarımızın yaz tatili süresincede öğrenmeye devam etmelerini sağlamak, bedensel, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, başka alanlarda bilgi ve beceri kazanarak keyifli bir yaz geçirmelerine olanak tanımak amacı ile açılan Düzce Belediyesi Yaz Okulları´na bu yıl 350 öğrenci katıldı. 20 Haziran tarihinde eğitime başlayan ve Spor ve Kültür olarak iki farklı branşta hizmet veren yaz okulları 29 Temmuz´da sona erdi. 7-14 yaş arası çocukların kabul edildiği Kültür Okulları eğitim programı Resim, Müzik, Drama ve Satranç derslerini kapsarken Spor Okullarında ise Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Tenis, Karate, branşlarında dersler verildi.