HABERLER
01-01-2010 23:59

RAMAZAN AYI BOYUNCA ETKİNLİK YAPILACAK

RAMAZAN AYI BOYUNCA ETKİNLİK YAPILACAK

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca etkinlik programlandı. Ramazan ayı programı nedeniyle Kalıcı Konutlarda bir basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı İsmail Bayram ‘ Bu sene diğer senelerden farklı olarak Ramazan programımızı iki etkinlik çerçevesinde hazırladık. Kalıcı Konutlarda Ramazan Sokağı etkinliği yaparken, Düzce merkez mahallelerinde de Ramazan Ayı Mahalle Etkinlikleri planlandı’ dedi.

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca etkinlik programlandı. Ramazan ayı programı nedeniyle Kalıcı Konutlarda bir basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Bu sene diğer senelerden farklı olarak Ramazan programımızı iki etkinlik çerçevesinde hazırladık. Kalıcı Konutlarda Ramazan Sokağı etkinliği yaparken, Düzce merkez mahallelerinde de Ramazan Ayı Mahalle Etkinlikleri planlandı´ dedi.
Ramazan Sokağa etkinliklerin yapılacağı Kalıcı Konutlar 7´inci bölge Anıtpark Meydanında bir basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı İsmail Bayram, program konusunda şu bilgileri verdi ´ Bu yıl Ramazan etkinliklerimizi iki aşamada gerçekleştireceğiz. Bunlardan birincisi Kalıcı Konutlarda 7´inci Bölgede 10-28 Ağustos tarihleri arasında yapacağız. İkincisi ise 2-25 Ağustos tarihleri arasında Düzce merkezde 20 ayrı mahallede yapacağız. Ramazan ayı için bu bölgede, kalıcı konutlar Anıtpark meydanında (ramazan Sokağı) oluşturduk. Burada 20 adet nostaljik ev kuruluyor. 10 Ağustosda başlayıp 28 Ağustos´a kadar sürecek etkinliklerde ünlü sanatçılar bulunacak. Yazar imza ve söyleşi günleri yapılacak. Çocuklar için şişme oyun parkurları kurulacak. 2-25 Ağustos´da merkezde 20 ayrı mahallede de düzenleyeceğimiz etkinliklerde mobil sahne kurulacak. Burada çeşitli animasyonlar, gösteriler ve yarışmalar yapılacak. Kısaca Ramazan´ın ruhuna uygun programlar yapılacak´ Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan ayı etkinliklerinin yazar imza ve söyleşi günlerinde, gazeteci Abdurrahman Dilipak, Doç. Dr. Berat Özipek, Mehmet Baransu, Yıldız Ramazanoğlu, Hilal Kaplan Düzce´de olacak.