HABERLER
01-01-2010 23:59

İLK MAHALLE ETKİNLİĞİ AKPINAR DA

İLK MAHALLE ETKİNLİĞİ AKPINAR DA

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle mahallelerde programlanan ‘Mahalle Etkinliklerinden’ ilki Akpınar mahallesinde yapıldı.

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle mahallelerde programlanan ´Mahalle Etkinliklerinden´ ilki Akpınar mahallesinde yapıldı. Mahalle sakinlerinin ve çocuklarının büyük ilgi gösterdiği etkinlikler iftar sonrası başladı.
Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle Düzce merkezde 20 ayrı mahallede ´Ramazan Ayı Mahalle Etkinlikleri´ programlandı. Düzce Belediyesi Dış İlişkiler müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklerinin ilki Akpınar mahallesinde yapıldı. Mahallenin kanal boyu meydanında gerçekleştirilen etkinliklere çocuklar kadar mahalle sakinleri de büyük ilgi gösterdi. İftar sonrası başlatılan etkinlikler palyaço gösterisi ile başladı. Düzce Belediyesi´nin özel olarak hazırladığı mobil sahne üzerinde yapılan gösteriler daha sonra, animasyonlar, Hacivat-Karagöz, Sihirbaz, Kanto ve yarışmalarla sürdürüldü. Yaklaşık 3 saat süren etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendi. Yarışmalara katılan çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi. Bu arada etkinlik alanında bulunan herkese pamuk helva ve macun ücretsiz olarak verildi. Düzce Belediyesi´nin Mahalle Etkinliklerinden ikincisi 3 Ağustos tarihinde Hamidiye mahallesinde yapılacak.