HABERLER
01-01-2010 23:59

HAMİDİYE DE ETKİNLİK COŞKUSU

HAMİDİYE DE ETKİNLİK COŞKUSU

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı için düzenlediği ‘Ramazan Mahalle Etkinliklerinden’ ikincisi Hamidiye mahallesinde yapıldı.

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı için düzenlediği ´Ramazan Mahalle Etkinliklerinden´ ikincisi Hamidiye mahallesinde yapıldı. Hikmet Akın İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan mahalle etkinlikleri mahalle sakinlerinin ve çocuklarının büyük bir ilgisi ile coşku içinde geçti.
Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle Düzce merkezde 20 ayrı mahallede ´Ramazan Ayı Mahalle Etkinlikleri´ programlandı. Düzce Belediyesi Dış İlişkiler müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklerinin ikincisi Hamidiye mahallesinde gerçekleştirildi.  İftar sonrası başlayan ve yaklaşık üç saat süren etkinlikler baştan sona büyük bir coşku içinde izlendi. Düzce Belediyesi´nin özel olarak hazırladığı mobil sahne üzerinde yapılan gösteriler, animasyonlar, Hacivat-Karagöz, Sihirbaz, Kanto, Komedi Dans Üçlüsü, Ortaoyun gösterisi ve  yarışmalarla sürdürüldü. Yarışmalara katılan çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi. Bu arada etkinlik alanında bulunan herkese pamuk helva ve macun ücretsiz olarak verildi. Düzce Belediyesi Ramazan Ayı Mahalle Etkinliklerinin üçüncüsü Burhaniye mahallesinde yapılacak.