HABERLER
01-01-2010 23:59

BURHANİYE DE EĞLENCE

BURHANİYE DE EĞLENCE

Düzce Belediyesi’nin Ramazan ayı için düzenlediği ‘Ramazan Ayı Mahalle Etkinliklerinin’ Burhaniye mahallesindeki programında çocuklar kadar büyükler de eğlendi.

Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı için düzenlediği ´Ramazan Ayı Mahalle Etkinliklerinin´ Burhaniye mahallesindeki programında çocuklar kadar büyükler de eğlendi. Etkinlikte yer alan çocuk yarışmaları programına büyükler için hazırlanan yarışma da eklendi.
Burhaniye mahallesi´nde Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan etkinliğe çocuklar kadar büyükler de ilgi gösterdi. Düzce Belediyesi Dış İlişkiler müdürlüğü tarafından organize edilen ve iftar sonrası başlayan ve yaklaşık üç saat süren etkinlikler baştan sona büyük bir coşku içinde izlendi. Düzce Belediyesi´nin özel olarak hazırladığı mobil sahne üzerinde yapılan gösteriler, animasyonlar, Hacivat-Karagöz, Sihirbaz, Kanto, Komedi Dans Üçlüsü, Ortaoyun gösterisi ve  yarışmalarla sürdürüldü. Yarışmalara katılan çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi. Bu arada etkinlik alanında bulunan herkese pamuk helva ve macun ücretsiz olarak verildi. Düzce Belediyesi Ramazan Ayı Mahalle Etkinliklerinin dördüncüsü 5 Ağustos tarihinde Darıcı mahallesinde yapılacak. Etkinlikler Cumartesi ve Pazar günleri de ara vermeden devam edecek. Ramazan ayı etkinlikleri 6 ağustos cumartesi günü Yeni mahallede, 7 ağustos Pazar günü de Cumhuriyet mahallesinde yapılacak.