RAMAZAN SOKAĞI NOSTALJİSİ

Düzce Belediyesi ‘Ramazan ayı’ etkinliklerine merkezdeki mahalle etkinliklerinin ardından Kalıcı Konutlardaki ‘Ramazan Sokağı etkinlikleri’ ile devam ediyor.

Düzce Belediyesi ´Ramazan ayı´ etkinliklerine merkezdeki mahalle etkinliklerinin ardından Kalıcı Konutlardaki ´Ramazan Sokağı etkinlikleri´ ile devam ediyor. 18 gün sürecek olan Ramazan sokağı etkinliklerinin birinci günündeki programı büyük ilgi çekti.
Düzce Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri için Kalıcı Konutlar 7´inci bölge Anıtpark meydanı 42´inci sokakta Ramazan sokağı kurdu. Ramazan ayı süresince açık kalacak olan Ramazan sokağında nostalji evleri açıldı. 20 adet olarak hazırlanan nostalji evlerinde hediyelik eşya satışları ile gıda ürünleri satışları yapılıyor. 18 gün açık kalacak olan sokakta ziyaretçiler için oturma alanları da oluşturuldu. Düzce Belediyesi´nin Ramazan Sokağı etkinlikleri hergün iftardan sonra başlayacak.