HABERLER
01-01-2010 23:59

BEDİRHAN GÖKÇE DEN ŞİİR GECESİ

BEDİRHAN GÖKÇE DEN ŞİİR GECESİ

Seslendirdiği şiir ve müziklerle tanınan sanatçı Bedirhan Gökçe Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Sokağı’nda sahne aldı. Ünlü sanatçıyı dinlemek isteyen hayranları alanı tıklım tıklım doldurdu.

Seslendirdiği şiir ve müziklerle tanınan sanatçı Bedirhan Gökçe Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Sokağı´nda sahne aldı. Ünlü sanatçıyı dinlemek isteyen hayranları alanı tıklım tıklım doldurdu. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram program sonunda Bedirhan Gökçe´ye plaket ve çiçek takdim etti.
Düzce Belediyesi´nin Kalıcı Konutlar 7´inci bölgede gerçekleştirdiği Ramazan Sokağı etkinliklerinin haftasonu bölümünde Bedirhan Gökçe rüzgarı esti. Ünlü sanatçı Gökçe hayranları ile buluştuğu gecede beğenilen şiirlerini okudu. Müzisyenleri ile sahne alan Bedirhan Gökçe zaman zaman da çalan müziklere eşlik etti. Belediyenin Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyonda Ünlü şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe hayranları ile de bol bol fotoğraf çektirdi. Programın sonunda Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram sanatçıya plaket ve çiçek takdim etti.  BEDİRHAN GÖKÇE KİMDİR? 1988 yılında günümüze seslendirdiği onlarca şiir ve müziklerle tanınmış sanatçıdır.
1988 yılında TRT´nin açtığı seslendirme sınavlarında başarı göstererek günümüze kadar seslendirdiği onlarca parçalarla ve şiirlerle tanınmıştır. Sanatçının onlarca sesli şiir kayıtları ile denemeleri olup, bu şiirlerini albüm haline getirmiştir. Sanatçı birçok özel kanalda şiirlerini seslendirdiği pogramlar yapmıştır. Bedirhan Gökçe 2003 yılında ise A.G.A adlı yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu´nun yaptığı TV dizisinde rol almıştır. Ayrıca TRT´de yayınlanan Bedirhan Gökçe ile gecenin kıyısında aslı programı sunmuştur.