7 SAZ 7 SÖZ RÜZGARI ESTİ

Hikaye ve şiirleri ile tanınan eski haber spikeri Asım Yıldırım ile özgün müzik sanatçısı Mustafa Cihat Kılıç Belediyenin Ramazan sokağı etkinliklerinde birlikte sahneye çıktılar ve hayranlarını coşturdular. İki sanatçı yaklaşık 2 saat sahnede kaldılar.
Düzce Belediyesi´nin kalıcı konutlar 7´inci bölgedeki Ramazan sokağında ´7 Saz 7 Söz´ rüzgarı esti. Haber spikerliği ile tanınan, hikaye ve şiir yorumcusu Asım Yıldırım ve özgün müzikleri ile bilinen Mustafa Cihat Kılıç birlikte sahneye çıkarak ilgi çeken bir şiir ve müzik dinletisi sundular. Dış İlişkiler Müdürlüğünün organizasyonu ile gerçekleşen Ramazan etkinliklerinde her iki sanatçıya büyük ilgi gösterildi. Gecenin sonunda Belediye Meclis Üyesi Ömür Kaya her iki sanatçıya plaket ve çiçek takdim etti.