SAATÇIGİL CADDESİ KÖPRÜYE BAĞLANDI

Düzce Belediyesi tarafından şehir merkezlerinde cadde ve kavşak düzenleme çalışmaları devam ediyor. Buna göre son olarak Çay mahallesinde Saatçıgil caddesinin Süleyman Kuyumcu köprüsüne bağlantısı açıldı.
Düzce Belediyesi´nin programına aldığı ulaşıma ilişkin düzenlemelere aralıksız olarak devam ediliyor. Araç ve yaya trafiğini rahatlamak ve kolaylaştırmak amacıyla yapılan cadde ve kavşak düzenlemelerinde özellikle imar planlarında terkli durumda bulunan yolların açılmasına başlandı. Bununla birlikte trafik yoğunluğunun bulunduğu caddelerde de genişletme çalışmaları ile kavşak düzenlemeleri de yapılıyor. Bu proje kapsamında Çay mahallesi Saatçıgil caddesinde Süleyman Kuyumcu köprüsüne bağlantı yolu da açıldı. Caddenin batı tarafında parkın bittiği köşeden köprüye kadar olan bölüm hem genişletildi hem de kavşak yapıldı.  Düzce merkezde öncelikli olarak trafik yoğunluğunun bulunduğu ve yaya ulaşımının sorunlu olduğu bölgelerde çalışma yaptıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Planlarda mevcut durumu gözden geçiriyoruz. Gerekirse imar tadilatları yapıyoruz. İlk aşamada terkli durumda bulunan yolları açıyoruz. Ardından araç ve yaya trafiğinde sıkıntı olan yerleri ele alıyoruz. Gerekirse caddeleri genişletiyoruz. Bazı bölgelerde de kavşak düzenlemeleri ile projeyi geliştiriyoruz´ dedi. Saatçıgil caddesinde yapılan düzenlemeye muhtarlık binası da ilave edildi. Alanda bulunan parkın kavşak bölümünde muhtarlık binası için yer ayrıldı ve hemen inşaatına başlandı.