HABERLER
01-01-2010 23:59

DOÇ DR BERAT ÖZİPEK İYİ BİR YERDEYİZ

DOÇ DR BERAT ÖZİPEK İYİ BİR YERDEYİZ

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerinde Ramazan sokağında söyleşi yapan gazeteci yazar Doç. Dr. Berat Özipek, Türk toplumunun taleplerinin Türkiye’nin demokratikleşmesi sürecinde önemli katkıları bulunduğunu söyledi.

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerinde Ramazan sokağında söyleşi yapan gazeteci yazar Doç. Dr. Berat Özipek, Türk toplumunun taleplerinin Türkiye´nin demokratikleşmesi sürecinde önemli katkıları bulunduğunu söyledi.
Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı nedeniyle kalıcı konutlar 7´inci bölgede  Anıtpark meydanında oluşturduğu Ramazan sokağında etkinlikler devam ediyor. Her gece ziyaretçi akınına uğrayan Ramazan sokağında belediye tarafından gerçekleştirilen mobil sahne üzerindeki Ramazan programı da büyük ilgi görüyor. Ramazan etkinliklerinin yazar söyleşilerinin konuğu gazeteci yazar Doç. Dr. Berat Özipek oldu. Dış İlişkiler Müdürlüğünün organizasyonu ile yapılan etkinliklerinin dün akşamki bölümünde çocuklara yönelik yarışmaların hemen ardından söyleşiye geçildi. Düzce Belediyesi´nin davetlisi olmaktan gurur duyduğunu belirterek konuşmasına başlayan Doç. Dr. Berat Özipek  önce Ramazan ayındaki sosyal etkinliklerin ve dayanışmanın gerekliliğine ve güzelliklerine değindi. Özipek daha sonra da Türk toplumunun genel yapısı ve siyasi gelişmeler konusundaki görüşlerini dile getirdi. Türkiye´de ilk kez sivil bir anayasa hazırlıklarının yapıldığına dikkat çekerek ´ Bunda Türk toplumunun taleplerinin önemli katkısı olmaktadır. Türk toplumu değişim, dönüşüm ve dinamizm hareketi içindedir. Türkiye bir yandan geçmişi ile yüzleşirken bir yandan da geleceğe dönük vizyonunu hazırlıyor´. Söyleşinin ardından kalıcı konutlar Güzelbahçe muhtarı Haldun Ayla, Doç. Dr. Berat Özipek´e plaket ve çiçek takdim etti. Düzce Belediyesi´nin gösterileri söyleşinin arından devam etti.