ARAPÇİFTLİĞİ HALKI GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle programlanan ‘Mahalle Etkinlikleri’nde sona geliniyor.

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle programlanan ´Mahalle Etkinlikleri´nde sona geliniyor. Arapçifliği mahallesinde yapılan etkinliklere çocuklar kadar büyükler de büyük ilgi gösterdi. Özellikle etkinliklerin yarışmalar bölümünde çocuklar kadar büyüklerin yarışması ilgi ile izlendi.
Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel olarak programlanan ´Mahalle Etkinlikleri´ nde sona gelindi. Etkinlikler Aziziye ve Sancaklar mahallesindeki programlar ile bitecek. Dün akşam Arapçiftliği mahallesinde yapılan etkinliklere büyük katılım oldu. Mahalle alanında yapılan etkinliklere çocuklar kadar büyükler de ilgi gösterdi. Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklerde Mobil Sahnesindeki gösteriler iftar sonrası başladı ve geç saatlere kadar sürdü. Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği gecede küçükler kadar büyüklerde eğlendi. Alanı tıklım tıklım dolduran aileler programda yer alan yarışmalara katıldılar. Gece Düzceli sanatçı Muzaffer Yıldırım´ın şarkıları ile başladı. Daha sonra gösterilerde, ´Karagöz-Hacivat´, ´Aşuk-Maşuk´, ´Kanto´, ´Animasyonlar´, ´Palyaçolar´, ´Bebek Şov´, ´Komedi Dans Üçlüsü´ yer aldı. Gece boyunca çocuklara pamuk helva ve macun ücretsiz olarak verildi. Düzce Belediyesi´nin 25 Ağustos Ağustos programı ise Aziziye mahallesinde yapılacak.