HABERLER
01-01-2010 23:59

BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA

BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA

Düzce Belediyesi’ndeki ‘Bayramlaşmaya’ Belediye personelinin yanı sıra Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Meclis Üyeleri, Merkez Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldılar.

Düzce Belediyesi´ndeki ´Bayramlaşmaya´ Belediye personelinin yanı sıra Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Meclis Üyeleri, Merkez Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldılar.
Belediyedeki bayramlaşma belediye meydanında yapıldı. Tebriklerin ardından memurlar adına Bem Bir Sen Düzce Başkanı Asiye Durnacı, işçiler adına Belediye İş Sendikası Düzce Şube Başkanı Ertuğrul Güler, Meclis Üyeleri adına Meclis Başkanvekili Özcan Demirbaş konuştular. Daha sonra ise Düzce Milletvekili Fevai Arslan ve ev sahibi olarak da Belediye Başkanı İsmail Bayram konuştu. Milletvekili Arslan konuşmasında Düzce Belediyesi faaliyetlerinin önemli olduğunu vurgulayarak ´ Düzce Belediyesi Düzce´in gelişimi adına olumlu işler yapıyor´ dedi. Belediye Başkanı İsmail Bayram da her iki bayramında kutlandığına işaret ederek ´ 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramını birlikte idrak ediyor ve kutluyoruz. Her iki bayramında anlam ve önemi büyüktür. Dini bayramlarda personelimizle birlikte olmayı gelenek haline getirdik. Ben tüm personelimin bayramını kutluyor, aileleri  ile birlikte huzurlu ve sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum´ dedi.